YOZGAT / SARIKAYA - Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu

Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu

KAPLICA MAH. LİSE CAD. ANADOLU LISESI BLOK NO 6/2 SARIKAYA / YOZGAT
Vizyon
Eğitim ve Öğretim hizmetlerini çağdaş ölçüler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarını bilen, koruyan ve gerekliliğine inanan; Aldığı eğitimle kendi ayakları üstünde durabilen; İnsanlara karşı saygısını ve sevgisini esirgemeyen; Toplumsal değerleri bilen, koruyan, aynı zamanda yeniliklere açık, çağdaş; Öz eleştiri yapabilen,olumlu ve olumsuz yanlarını bilip, olumsuz yanlarına düzeltebilen; Eleştirel, analitik düşünme gücüne sahip, üretken; Var olan bilgiyi yeni bilgiler üretmek için kullanabilen bilimsel gelişmeleri hayatına yansıtabilen; Kitap okumayı su gibi, ekmek gibi hayatın doğal akışında içselleştirebilen; Geleceğimizi gönül rahatlığıyla emanet edebileceğimiz; BİREYLER YETİŞTİREBİLMEKTİR.
Öğretim Şekli :NORMAL TEKLİ
DOĞAL GAZ